Padelbutik

Med den mest aktuella kunskapen inom padelvärlden är vi intresserad av att göra de skandinaviska länderna medvetna om de senaste trenderna inom racketar, fina kläder för kvinnor, man och barn.
Vi arbetar inte bara med de stora varumärkena utan med ett litet urval av spanska tillverkare där vi har lagt vårt fokus och vi tror på deras varumärken för att kunna erbjuda andra alternativ till våra kunder med hög kvalitet och bra pris.
I vårt breda sortiment har vi all nödvändig utrustning för dina padelanläggningar. Från möblerna till de mindre genomtänkta tillbehören som en padelklubb eller en padeltränare kan behöva för sina klasser. ”Fråga oss”.
Padellux är den ledande online-padelbutiken inom rådgivning och försäljning av produkter för att spela padel. Vi säljer produkter som skyfflar, sneakers, tekniska kläder, mössor, väskor, armband och viktiga tillbehör så att våra kunder kan ta med sig allt de behöver till tändstickorna och njuta av spelet utan att behöva oroa sig, bara för att göra det för att besegra sin rival och vinna poängen längtade efter. Låt oss oroa dig för att du bär den bästa padelracket, de bästa sportskorna med lersulor och den senaste tekniken, de bästa andningsbara och bekväma padelkläderna och helt och hållet, ett kit med de bästa materialen, överraskande design och de senaste innovationerna i marknaden.
Målet med Padellux är att erbjuda spelaren, oavsett spelnivå och spelstil, den bästa shoppingupplevelsen. I vår padelbutik säljer vi bara padelprodukter från toppmärken som Spadda, Bullpadel, Head, Adidas, Kelme, Asics, Nox, Royal Padel, NB, Vibora, bland andra ledande paddelmärken i sektor. Både i vår onlinebutik och i vår fysiska butik hittar du de bästa padelprodukterna och tillbehören från de senaste säsongerna och också ett utlopp till otroliga priser så att du inte missar någonting när det gäller att utöva denna fördelaktiga och roliga racketsport.
Vår produktkatalog som är dedikerad till padel består av de bästa padelracketarna för kontroll, kraft och mångsidighet och riktar sig till både amatörspelaren såväl som den mellanliggande och professionella. Vi har ett brett utbud av mönster, storlekar och former, när det gäller racketar, så att alla män, kvinnor och barn kan träna padel.
Padellux-teamet är ett team bestående av proffs och kvalificerade tekniker, experter inom denna sportsport som kommer att ge dig råd på ett personligt sätt så att du kan hitta den perfekta padelracket, den som anpassar sig efter dina behov och den som gör dig känner dig mer bekväm och stora förnimmelser under spelet.
Eftersom varje spelare är olika har Padellux en racket speciellt designad för dig! Vi är ledande inom försäljning av artiklar för att spela padel. I padelbutiken online har vi gratis frakt från 1000 kr i köp och vi erbjuder möjligheten att köpa nu och betala senare igenom de säkra betalningsmetoderna som vi har. Vi värdesätter kunden framför allt och därför erbjuder vi bara de bästa kvalitetsprodukterna från de bästa toppmärkena på marknaden med exklusiva rabatter för att gå med.
Vi utrustar mästarna!

Visar alla 2 resultat