FINANSIERING

Upptäck PADELLUX finansieringslösningar för din investering 360°

PADELLUX HYRSYSTEM – En produkt utformad för företag och organisationer där du kan utnyttja fördelarna med att hyra och spela på din egen padelbana. Vi ger dig möjlighet att finansiera köpet av padelbana genom att betala en månadshyra istället för att betala hela investeringen på en gång. Avtalen löper på mellan 2-5 år och efter att restvärdet betalats blir banan klientens egendom.

Välj din modell av padelbana som uppfyller dina behov. Du kan lägga till tjänster som underhåll av matta, glasbyte, osv. Välj det alternativ som bäst passar dina behov och låt spelet börja. 

HUVUDFÖRDELAR – Det kräver inget stort investeringsbelopp. Eftersom det är en hyra redovisas den inte som anläggningstillgångar eller som en skuld. Istället för avskrivningar och rörliga kostnader såsom underhåll och försäkringar får man en fast månadskostnad.

Det gör det möjligt att frigöra finansiella flöden: de kassaflöden som härrör från en hyresverksamhet fördelas över hela verksamheten och inte i början, som vid köpet. Denna operation förbättrar ditt företags likviditet och låter dig dra nytta av tillgången utan att behöva gå i skuld.

skaka-hand.jpg

Leasing

Med leasing slipper du binda upp företagets kapital och istället använda pengarna till andra investeringar.

Delbetalning

Du väljer själv på hur många månader du vill dela upp ditt köp.
Köp din padelbana, dela upp och betala i en takt som passar dig.

Anpassad finansiering

Vi erbjuder till våra kunder såväl privat som företag en special anpassad finansiering inom padelbranscherna.

Kontakta oss
Vi kan hjälpa dig

Oavsett om ni bara har en idé eller ett stort projekt är ni välkomna att kontakta oss. Vi erbjuder kompletta anläggningar eller enskilda komponenter och berättar gärna mer om våra produkter och våra tjänster. Våra erfarna specialister hjälper er genom hela processen och kommer gärna med förslag och lösningar på just er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för att starta ditt projekt! 
Vårt mål är att maximera din fastighet – yta – tomt – potential!