Bygga padelhall

Vi hjälper er bygga padelhall med flera padelbanor. När ni väljer att bygga padelhall med oss kan ni välja mellan flera modeller av padelbanor i världsklass. Oavsett om ni bara har en idé eller ett stort projekt är ni välkomna att kontakta oss. 

Dags att bygga padelhall?

Är det dags att bygga padelhall med en eller flera padelbanor? Vi hjälper er att bygga padelhall som är både modern och anpassad för en eller till flera padelbanor med personlig design med vårt helhetskonceptet Paddelux 360°. 

Under en period på 2 till 6 veckor kan vi bygga padelhall med leverans och montering på plats. När ni väljer att bygga padelhall med oss kan ni välja mellan våra 3 modeller på padelbanor: Padel Magnum, Padel World Panoramic och Padel Tour Vision. Vi kan även anpassa padelhallen till andra modeller såsom singel-, barn- och flyttbara padelbanor. 

Med oss får ni ett team av yrkesverksamma personer med mer än 15 års erfarenhet av att bygga padelhall och padelbana. Vi står för kvalitet, engagemang och håller oss uppdaterade med allt som händer inom sporten i hela Norden. Vi är experter på design av padelbanor och för detta har vi ett specialteam som i detalj känner till alla legala krav som dess konstruktion måste uppfylla och med certifikat från FIP –  Internationella Padel Federationen och FEP – Spanska Padel Federationen.

Vi levererar till Sverige, Norge, Danmark och Finland.